Rólunk

Garand Design

Az üzleti életben – legyen szó kis- és középvállalkozásokról, nagyobb cégekről vagy akár multinacionális vállalatokról – fontos az online térben való meggyőző megjelenés. A Garand Design-nál azért dolgozunk, hogy segítsünk Neked alkalmazkodni a XXI. század folyamatosan változó digitális üzleti környezetéhez.

Cégünk létrehozza a vállalkozásod profiljához legjobban illő weboldalt, és segítünk, hogy érvényesülni tudj a jelenkor – olykor túlságosan is telített – online versenyszférájában. Ehhez elengedhetetlen egy frappáns arculat és egy kiváló marketing stratégia, amelyekkel bevételeidet hatékonyan növelheted. Amennyiben mellettünk döntesz, jó kezekbe kerül vállalatod online megjelenése.

Arculat, logó megtervezéséhez külön designert alkalmazunk. A megtervezett látványelemeket programozó csapatunk valósítja meg. Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy munkáink során – legyen az weblapkészítés, vagy egy Facebook promóció – folyamatosan egyeztessünk ügyfeleinkkel, hiszen számunkra a legfontosabb az elégedett ügyfélkör!

Szeretnéd, ha egy kimagasló csapat segítene Neked?

Akkor vagyunk készen,
ha Te elégedett vagy

Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a Garand Design mottója, amely így szól: ” Egy munka, egy megrendelés csak és kizárólag akkor érhet véget, ha mindenki maradéktalanul elégedett”. Referenciáink igazolnak bennünket, elégedett ügyfélkörünk egyre növekszik, miközben mi folyamatosan terjeszkedünk.

Kérj árajánlatot!

Mi fog történni az árajánlat form kitöltése után?

Perceken belül kapni fogsz egy automatikus e-mailt, amelyben leírjuk, hogy munkatársunk hamarosan kapcsolatba lép veled, illetve csatoljuk 2022-es kiemelt munkáinkból készült brosúránkat. Ezt követően telefonon felvesszük veled a kapcsolatot, hogy jobban megismerhessünk Téged és (leendő) vállalkozásod. A telefonbeszélgetés alapján elkészítjük számodra az árajánlatot. Amennyiben összetettebb projektről van szó, egy teljesen ingyenes konzultációt egyeztetünk még az árajánlat kiküldése előtt.

Kérdésed van, amit inkább telefonon beszélnél meg?

Keress minket a +36 30 338 6366-as számon!

Vagy inkább emailt írnál?

Írj nekünk az info@garanddesign.hu e-mail címre.